Gratis levering i Østjylland v/køb over 499kr.

Bag om Chef Holmgaard

Mad ud af Boksen

Holmgaard
Holmgaard

’Mad ud af Boksen’ er navnet på et helt nyt måltidskoncept, som den franske chefkok Bruno Lecanu netop har lanceret under sit nye virksomhedsnavn Chef Holmgaard. Chef Holmgaards ’Mad ud af Boksen’ er måltidskasser på en ny måde, hvor maden allerede er tilberedt ved levering, der er ingen binding, og man sammensætter selv menuen.  

Brunede pærer, tilbehør til 2020 julemenu og december menu

 

 

 

 

Den franske chefkok, som mange østjyder allerede kender fra ’Det Franske Hjørne’ i Skødstrup nord for Aarhus, har længe gået med tanken om at udvikle et nyt ’Mad ud af huset’ tilbud målrettet de travle børnefamilier. Så da Corona ramte og samtidig ryddede kalenderen for de mange planlagte fester, events samt kokkeskoler, greb Bruno Lecanu chancen for at udvikle konceptet færdig. brunolecanu.dk

Det blev til ’Mad ud af Boksen’, og de første mange måltidsbokse har nu allerede forladt køkkenet hos Chef Holmgaard.

 ”Jeg synes, vi er kommet rigtig godt fra start, og mange har allerede taget konceptet til sig. Med ’Mad ud af Boksen’ vil jeg gerne udfordre de traditionelle måltidskasse-tilbud på markedet, og min motivation har fra starten været, at det både skulle være nemt, fleksibelt og mad af høj kvalitet med et minimum af madspild. Hele grundtanken bygger på convenience, fordi jeg tror på, at der et behov i markedet. I en travl hverdag med arbejde, venner, børn, lektier og fritidsaktiviteter er der sjældent tid til også at forberede det gode aftenmåltid. Med ’Mad ud af Boksen’ er alt forberedt og klar til servering. Det giver ekstra tid til at være sammen og ikke mindst til at samles om den gode mad, også når der kommer gæster,” fortæller Bruno Lecanu. 

Pizza
Pizza

 ’Mad ud af Boksen’ henvender sig bredt og bestilles af både børnefamilier, par uden børn og singler. Alle retter er som minimum 70% økologiske. Der er ingen krav om minimumbestilling, ingen binding eller abonnement, og bestilling foretages fra gang til gang, hvor man selv sammensætter menuen ved at vælge mellem de forskellige retter på hjemmesiden. 

 

6 dages holdbarhed på køl

Salater

Med vores måltidskasser behøver hele familien ikke spise det samme, og maden er allerede gjort klar, når den leveres, så den blot skal varmes og serveres. Vi leverer maden hver lørdag, og så bestemmer man selv, hvornår den skal spises i løbet af ugen. Vi pakker nemlig maden, så den kan holde sig op til 6 dage. Vi stiller ingen krav om minimumsbestilling, og du vælger selv, hvor mange dage, du ønsker at bestille til. Voila! Nemmere bliver det ikke,” siger Bruno Lecanu med et smil.

 

1 menu Klar til vacuumpakning

 

Ud over kravet til økologi er der i køkkenet hos Bruno Lecanu også stor fokus på at minimere madspild. Derfor modtages bestillinger også nogle dage forud, så der er mulighed for at planlægge indkøb og produktion. 

 

 

Måltidskasser.

En udbygning af konceptet, hvor du til gengæld undgår at bruge tid på, selv at finde de retter, og det antal, du gerne vil have. Vi har nemlig valgt at sammensætte nogle kasser, som er velegnet til at supplere din madplaner for en hel uge.

Om du er alene, to eller familien på 4, så er der mulighed for at vælge en kasse, med et klik, til forskellige antal dage. Planen er, at når det er fuldt udviklet, er der til flere dage, i flere versioner, fra aftensmad til de valgte dage, til ekstra tilbehør til både madpakken og frokost (DELUXE udgaverne).

Der er tænkt over detaljerne, og i de fleste kasser er der en dag med fisk, og generelt højt indhold af grønt og sundt tilbehør.  Vi har også udspecificeret, til hvilke dage vi tænker maden er til, men det står selvfølgelig kunden frit for at bytte rundt på det efter eget ønske. Det er udtænkt for at give et overblik, og signalere hvor nemt det kan gøres. En kasse, et klik, betal og så får du mad til de valgte dage. Se det nuværende udvalg HER, og hold øje, for vi udvider løbende udvalget af færdige kasser.

 

Bestilling og levering

#madudafboksen

Maden bestilles senest onsdag kl. 10, her på hjemmesiden,  og MåltidsKassen leveres efterfølgende lørdag inden kl. 15:00.

 

Luk
Bestilling (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

0