Gratis levering i Østjylland v/køb over 499kr.

Handelsbetingelser

KONCEPT
Vi leverer enkle og lækre retter – lige til din hoveddør i Østjylland. Bestil dine lækre retter inden tirsdag aften, kl. 21:00 – og modtag “Chef Holmgaard Kassen” lørdag inden kl. 15:00. Maden er frisklavet og vakuumpakket. Altid med minimum 70% økologi. Maden skal herefter blot varmes op efter anvisning, nemt og enkelt. Holdbarheden er mindst 6 døgn fra leveringstidspunktet, så længe den er på køl. Kort sagt: vi leverer “Mad ud af Boksen”.

SALGS- OG HANDELSVILKÅR
Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive moms.

BETALING
Du kan betale med Visa, Mastercard, Maestro samt MobilePay. Ved køb med kreditkort eller MobilePay trækker vi beløbet fra din konto, når ordren er afhentet.

BETALINGSGEBYR


MobilePay
0,00 % af beløbet

      
Mastercard / Maestro / Visa / Visa Electron

0,00-% af dit køb

FORBRUGERSIKKERHED
Som kunde hos ChefHolmgaard.dk har du altid de rettigheder, som fremgår af Forbrugerstyrelsens regler. Hvis et køb henvises til Forbrugerstyrelsens Klagenævn, retter vi os efter nævnets anbefaling.

LEVERINGSBETINGELSER
Vi leverer fragtfrit direkte til din dør i Østjylland v/køb over kr. 499,- (kun brofaste øer). Ellers er der et leveringsgebyr på kr. 149,-
Vi arbejder om natten og i de tidlige morgentimer, således at hovedparten af alle pakker leveres inden kl. 07:00 om morgenen.
Når du bestiller, kan du angive, hvor pakken skal sættes.
Hvis der ikke er angivet et sted, sættes pakken ved din hoveddør. Chaufføren tager ikke leveringer med tilbage, og maaltidskasse.chefholmgaard.dk påtager sig ikke ansvar for eventuelt tyveri eller hærværk.

FORTRYDELSESRET
Der er ingen fortrydelsesret på vores madvarer. Ved køb af alternative varer fra webshoppen er den normale reklamationsret gældende.

REKLAMATIONSRET
Konstateres der fejl eller mangler ved de udleverede madvarer, skal henvendelse ske via nedenstående kontaktinformationer. Dette skal ske indenfor 24 timer efter udleveringstid. Reklamationsretten på andre varer følges af købelovens bestemmelser.

PERSONDATAPOLITIK
Oplysninger afgivet på https://maaltidskasse.chefholmgaard.dk/ videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Dine rettigheder er jævnførende med Persondataloven. Læs vores privatlivspolitik her.

ANDET
ChefHolmgaard.dk forbeholder sig ret til, at forandre priser og specifikationer uden varsel.
Vi tager forbehold mod eventuelle trykfejl, udsolgte varer og svigtende leverancer fra vores leverandører.

Levanu Event
Chef Holmegaard – “Mad ud af Boksen”
Skovlundvej 12
8541 Skødstrup
Tlf: 26 27 90 26
E-mail: kontakt@chefholmgaard.dk

CVR: 21986941

Luk
Bestilling (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

0